Ricoh organitza una jornada per millorar l'estany de la Guinardera


  • Comparteix:

Puigdomènech i Martín durant la presentació de la iniciativa aquest dilluns

Puigdomènech i Martín durant la presentació de la iniciativa aquest dilluns

Ricoh arranjarà l'estany de la Guinardera, a tocar de la seu que la multinacional té a Sant Cugat. Per fer-ho possible, la companyia ha convidat els 700 col·laboradors amb als quals compta i les seves famílies a una jornada mediambiental, que preveu la plantació d'arbres i la instal·lació de mobiliari.

Els treballadors de Ricoh s'encarregaran de la plantació d'una desena d'arbres, salzes i pollancres, i la instal·lació d'una taula de fusta i un rètol informatiu. La jornada comptarà amb una explicació sobre la fauna local.

Els col·laboradors podran assistir-hi amb les seves famílies. De fet, tot i que no és la primera vegada que la companyia organitza una jornada d'aquestes característiques a Catalunya, sí que és la primera que s'obre també a les famílies dins les activitats mediambientals del 'Mes sostenible'.

El director general de Ricoh Espanya, Ramon Martín, ha explicat aquest dilluns que la iniciativa forma part de les polítiques de responsabilitat social corporativa (RSC) de la companyia, entre les quals el respecte mediambiental té un paper destacat. En aquest sentit, Martín ha avançat que l'actuació permetrà millorar un espai local i proper a la seu.

Ramon Martín

Aquest any hem pensat fer una actuació local, a l'estany de la Guinadera. Plantarem arbres i crearem una zona de pícnic per millorar l'espai.


L'actuació es durà a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament. El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, ha destacat aquesta col·laboració público-privada com una bona manera de tenir cura de la ciutat.

Joan Puigdomènech

Els ciutadans també poden ser patrocinadors de la seva ciutat. Dóna una cura més important i la ciutat serà una ciutat més amable.


La jornada tindrà lloc dissabte de la setmana vinent al matí. De fet, la multinacional preveu que, si la iniciativa té èxit, repetir-la en altres indrets del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.