L'Ajuntament vol introduir la moto elèctrica a la Policia Local


Temes relacionats

El PSC lamenta l'estat dels vehicles de la Policia Local i demana un pla de millora (20/set/13)

L'Ajuntament compta amb una nova bicicleta elèctrica ( 2/mai/13)

Els vehicles 100% elèctrics ja no paguen zona blava (21/gen/13)


  • Comparteix:

La mostra de vehicles sostenibles s'ha instal·lat a l'entorn de la plaça de la Vila

La mostra de vehicles sostenibles s'ha instal·lat a l'entorn de la plaça de la Vila

L'Ajuntament vol renovar part del parc mòbil de la Policia Local amb motocicletes elèctriques. La incorporació dels nous vehicles sostenibles està prevista de cara a l'any vinent i de moment només serà per a motocicletes.

Aquestes motos suposaran la primera integració de vehicles elèctrics dins la Policia Local, tot i que l'Ajuntament ja compta amb altres transports sostenibles a altres àrees.

El tinent d'alcalde de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, ha explicat a Cugat.cat que el cos policial ja ha fet les proves amb aquests vehicles i es podrien incorporar de cara a l'any vinent, quan està previst renovar alguns dels vehicles de la Policia Local.

Jordi Puigneró

De cara a l'any vinent tenim previst renovar alguns vehicles de la Policia Local i en el cas de les motos tenim sobre la taula un projecte per anar introduint la moto elèctrica.


La mesura, però, no afecta de moment als cotxes de patrullatge de la Policia Local, tot i que el PSC ha demanat a l'equip de govern un pla de xoc per renovar i millorar el parc mòbil del cos de seguretat local.

Empreses dedicades als vehicles sostenibles s'han donat cita aquest diumenge a la plaça de la Vila a l'exposició organitzada amb motiu de la Mobilitat Sostenible i Segura. Alguns dels seus responsables han constatat l'augment de l'interès pels vehicles sostenibles a Sant Cugat.

Expositors

S'ha notat un increment de gent que utlitza la bicicleta i l'elèctrica genera curiositat però s'ho miren des de lluny. / S'han fet pasos. / S'interessen molt.


La iniciativa ha comptat també amb cursos de conducció eficient per a adults i tallers de seguretat viària per als més petits, a més d'una caminada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.