El Mussol elimina rebrots de plantes invasores a la riera de Vallvidrera


  • Comparteix:

Voluntaris del Mussol buscant el xuclamel japonés / Font: El Mussol

Voluntaris del Mussol buscant el xuclamel japonés / Font: El Mussol

L'associació florestana El Mussol ha eliminat aquest diumenge diferents rebrots de dues espècies exòtiques i invasores detectades en un tram de la riera de Vallvidrera, a tocar de Can Busquets. A petició del Consorci del Parc de Collserola, l'entitat participa en tasques de seguiment i manteniment del projecte de restauració fluvial d'aquest tram que es va dur a terme entre el 2008 i el 2011.

Diversos membres d'El Mussol han eliminat els dos rebrots de canya detectats i han localitzat també una gran extensió de ribera plena de l'altra espècie invasora, el xuclamel japonès. Els voluntaris han netejat algunes d'aquestes zones on la planta enfiladissa cobria molts arbustos i arbres petits però no han pogut acabar la tasca per la gran extensió coberta pel xuclamel japonès. El Mussol ha informat els responsables del Parc de Collserola perquè prenguin les mesures adients.

L'entitat ha aprofitat la sortida per omplir una bossa de brossa industrial de plàstics, llaunes, envasos, ampolles de vidre i filferros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.