L'A.V Centre-Estació demana informació sobre el trasllat del xiprer de Can Quitèria


Temes relacionats

Finalment, el xiprer de Can Quitèria es trasllada just davant la Masia per permetre l'aparcament (17/mar/04)


  • Comparteix:

Pere Soler és el president de l'Associació de Veïns.

Pere Soler és el president de l'Associació de Veïns.

L'Associació de veïns del Centre-Estació demana a l'Ajuntament que els faci entrega d'una còpia dels informes tècnics que recomanen el transplantament del xiprer de Can Quitèria com la millor opció per garantir la seva conservació i permetre, alhora, la construcció del pàrquing. L'associació demana a l'equip de govern que se'ls informi de les actuacions que es duran a terme a la finca de Can Quitèria així com el projecte de reforma de tota la zona de la rambla de Can Mora.

La recentment constituïda Associació de Veïns del Centre-Estació ha expressat la seva preocupació sobre el futur del xiprer de Can Quitèria. Denuncien que l'Ajuntament no els manté informats sobre el procés que es durà a terme amb l'arbre centenari i demanen una còpia dels informes que certifiquen que el transplantament és la millor opció per la seva conservació. El seu president, Pere Soler, creu que el seu trasllat és una operació prou 'important' com per haver informat els veïns de la zona:

Pere Soler

Estem preocupats perquè és un arbre catalogat. És una operació prou important que crec que ens n'haurien d'informar.


A més, demanen que se'ls mantingui també informats de tot el projecte de construcció de l'aparcament, de la rehabilitació de la pròpia Masia de Can Quitèria, dels seus usos i de tot el que pugui afectar la mobilitat a l'entorn de la Rambla de Can Mora. Segons Soler, és un punt de centralitat que afectarà tot el centre:

Pere Soler

Creiem que hem de conèixer quina opció es pendrà perquè hi poguem presentar al·legacions. La Rambla de Can mora és un punt de centralitat.


Els veïns temen que el trasllat del xiprer, catalogat, acabi afectant la seva salut, atacant directament les arrels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.