Recta final de les obres d'aquest estiu a la ciutat


  • Comparteix:

Sant Cugat encara la recta final de les obres que està fent l'Ajuntament a la ciutat aprofitant l'estiu i en les quals ha invertit 885.000 euros. Els treballs de més envergadura són l'ampliació del Camí de Can Pagan, el reforç del pont de Can Marcet i l'arranjament de les voreres del carrer de Joan XXIII.

L'estiu també és sinònim d'obres a la via pública i l'Ajuntament aprofita per fer intervencions coincidint amb la marxa per vacances dels santcugatencs. El reforç del pont de Can Marcet és l'actuació que més inversió s'ha emportat dels 885.000 euros que ha destinat el consistori per un total de set actuacions al municipi. En aquest punt s'han reforçat els fonaments del viaducte per després reobrir-lo al trànsit.

Una altra obra destacada és la creació del nou camí escolar per accedir a l'escola Avenç, entre el carrer de Llaceres i el camí de Crist Treballador, tal com comenta el tinent d'alcalde d'Obres, Pere Casajoana.

Pere Casajoana

S'estan fent unes obres al Camí de Can Pagan i el nou camí de l'exterior de l'escola Avenç, que estaran enllestides abans de l'inici del curs escolar.


L'altre intervenció d'envergadura és l'ampliació del Camí de Can Pagan, entre la carretera de Vallvidrera i el carrer Pinya, que preveu millorar l'accés a l'escola La Floresta amb una calçada doble i dues voreres.

L'arranjament de voreres del carrer de Joan XXIII incorpora una nova vorera fotocatalítica que es complementarà amb nous arbres de l'espècie mèlia. Un altre arranjament és el dels voltants de l'escola Joan Maragall. El pla és fer un carril d'accés restringit al bus escolar, un nou paviment fotocatalític i la plantació de til·lers.

Un treball que està en curs és la millora del pas soterrat de vianants de l'estació dels Ferrocarrils de Sant Cugat, que rebaixarà el pendent per fer-lo més accessible.

Les obres d'asfaltat del carrer d'Oceà Atlàntic, entre els carrers Vimetera i la carretera de la Rabassada, completen els treballs d'aquest estiu a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.