175.000 bombetes LED il·luminaran el Nadal a Sant Cugat a partir de dimecres


  • Comparteix:

Llums de Nadal del 2012

Llums de Nadal del 2012

Sant Cugat encendrà dimecres de la setmana vinent els llums de Nadal. En total hi haurà 175.000 bombetes LED, la mateixa quantitat de l'any passat. L'acte començarà a les sis de la tarda i hi haurà una xocolatada i un espectacle d'animació infantil.

Enguany es guarnirà el xiprer de la plaça d'Octavià amb unes 400 boles de Nadal fetes amb ganxet per usuaris de diversos casals d'avis de la ciutat.

Tot l'enllumenat nadalenc de Sant Cugat funciona amb bombetes tipus LED. S'han instal·lat diverses ornamentacions amb un total de 174.374 LEDS, el mateix nombre de bombetes que l'any passat. Es preveu que el consum total de l'enllumenat durant tots el període d'encesa també sigui similar al de l'any 2011 (3.945 KWh).

Els llums de Nadal s'encendran cada dia entre dos quarts de sis de la tarda i les onze de la nit, a excepció de la nit i el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve, Cap d'Any i el dia de Reis, que estaran encesos fins a les dues de la matinada. L'últim dia d'encesa serà el 6 de gener.

Principals característiques de l'enllumenat de Nadal

- Nombre total de microbombetes LED utilitzades: 174.374.

- Els plafons són d'alumini, amb marc de protecció per evitar possibles desperfectes a les figures i tenen un disseny innovador.

- El diàmetre del fil lluminós és de 13 mil·límetres com a mínim.

- Tots els elements són amb llum blanca.

- L'alçada lliure sota les garlandes tipus plafó serà superior a cinc metres (excepte en casos puntuals) per permetre el pas de la cavalcada de reis i altres vehicles especials.

- Els llums de Nadal col·locats als fanals s'encendran amb el mateix horari del fanal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.