Interior confirma que la comissaria anirà a Coll Favà i que les obres començaran a principis del 2005


  • Comparteix:

L'avinguda de Vullpalleres, a Coll Favà, és, definitivament, l'emplaçament escollit.

L'avinguda de Vullpalleres, a Coll Favà, és, definitivament, l'emplaçament escollit.

Segons ha pogut saber Ràdio Sant Cugat, l'Ajuntament ja ha formalitzat la cessió als Mossos d'Esquadra de la finca situada a l'avinguda de Vullpalleres perquè aculli la futura comissaria, la tardor del 2006. El departament d'Interior ha explicat que les obres començaran a principis d'any i la previsió és que estiguin enllestides en uns vuit mesos.

Després de llargues i complicades negociacions amb els veïns de Coll Favà sobre la possible ubicació de la futura comissaria dels Mossos al barri, al final, el departament d'Interior ha acceptat la proposta feta per l'Ajuntament d'ubicar les dependències policials en la pastilla de terreny de 1.200 metres quadrats de l'avinguda de Vullpalleres.

De moment, ja s'ha començat a construir el nou vial que ha d'unir la Comissaria amb la Ronda Nord. Les previsions són començar les obres a principis de l'any 2005 perquè la tardor del 2006 els Mossos puguin començar a treballar, ja, a les noves dependències.

En el seu moment, recordem, que l'alcalde ja va confessar que aquests terrenys eren la millor opció per ubicar-hi la comissaria:

Lluís Recoder

És un terreny destinat a equipaments amb espai de sobres, té facilitat de comunicacions, és a prop dels barris nous i prop del centre, té les característiques idònies.



L'edifici tindrà 550 metres quadrats amb un aparcament d'entre 90 i 100 metres quadrats. Es calcula que un 70 agents de la policia nacional catalana treballaran des de Coll Favà a partir del 2006 ja que el Vallès serà de les últimes comarques on es desplegaran els Mossos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.