Un jutge dóna la raó a l'Ajuntament per haver sancionat una promotora que va talar quatre arbres


  • Comparteix:

Conesa ha valorat positivament la sentència

Conesa ha valorat positivament la sentència

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, s'ha mostrat satisfeta per la sentència que ha donat la raó a l'Ajuntament per haver sancionat una promotora que va talar sense autorització quatre arbres d'una finca en construcció. Els arbres talats havien estat assenyalats en el projecte d'obres aprovat pel consistori com elements naturals a conservar.

El jutge titular de la sala contenciós administratiu número 12 de Barcelona ha donat la raó a l'Ajuntament, en una sentència feta pública el passat 10 de març, per haver sancionat amb 6.000 euros a la promotora Fransver S.A. L'empresa havia talat sense autorització un pi pinyoner i tres alzines per construir un habitatge unifamiliar a uns terrenys de l'avinguda Pere Planas.

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta sentència i ha assegurat que reafirma un procediment administratiu fet per l'Ajuntament.

Mercè Conesa

Quan hi ha una actuació sense permís, s'ha de sancionar. Fer una tala d'arbres sense el permís de l'Ajuntament no és correcte.


La sentència afirma que l'Ajuntament va complir rigorosament els tràmits previstos del procés sancionador. A més, el jutge estima que el consistori va acreditar plenament els fets constitutius de la infracció. La sentència també corrobora la sanció de 600 euros imposada per l'Ajuntament a la direcció facultativa de l'obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.