La Plaça Mas Roig es tanca avui al trànsit a causa de les obres d'asfaltatge


  • Comparteix:

Es preveu que, si la pluja no enderrereix els treballs, es pugui reobrir al trànsit aquest divendres.

Es preveu que, si la pluja no enderrereix els treballs, es pugui reobrir al trànsit aquest divendres.

La Plaça de Mas Roig de Valldoreix es tanca des d'avui i fins dijous al trànsit a causa dels treballs d'asfaltament previstos dins les obres de remodelació de la plaça. El passeig Verdum serà la via alternativa i la parada de bus de la línia 1 i 3 es trasllada a l'avinguda Jacint Verdaguer. Les obres de rehabilitació de la plaça acabaran al mes de juny.

Es preveu que els vehicles puguin tornar a circular per la plaça Mas Roig aquest divendres. Fins llavors, les màquines treballaran en aquesta zona per asfaltar la via segons els plans previstos dins el projecte de remodelació de la plaça.

La vocal de Serveis Urbans de l'EMD, Mercedes Rojo, ha comentat que les obres avancen a bon ritme, per la qual cosa la plaça estaria enllestida al mes de juny, tal i com estava fixat:

Mercedes Rojo

Ens agradaria acabar les obres abans de juny, però el temps no ens acompanya


El govern valldoreixenc ha enviat una circular a tots els veïns de Can Montmany i Mas Roig notificant les rutes alternatives pels cotxes i transport públic. Els vehicles que vulguin passar per l'avinguda de Can Montmany hauran de girar pel passeig Verdum. Pel que fa a la parada de bus, les línies 1 i 3 es traslladen provisionalment a l'avinguda Jacint Verdaguer, cantonada amb el passeig Verdum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.