L'Ajuntament incorpora tres nous col·legis electorals pel 27S


  • Comparteix:

La biblioteca Miquel Batllori s'afegeix com a col·legi electoral / Foto: Localpres

La biblioteca Miquel Batllori s'afegeix com a col·legi electoral / Foto: Localpres

La biblioteca Miquel Batllori i les escoles Ciutat d'Alba i Turó de Can Mates s'estrenen com a col·legi electoral amb motiu de les eleccions del 27S i amplien a 29 els espais de votació. Aquesta novetat comportarà que alguns electors vegin modificat el seu col·legi electoral habitual. Aquests canvis no consten al cens exposat per a les consultes i modificacions, perquè l’Institut Nacional d’Estadística (INE) ja tenia fet el cens. L’Ajuntament comunicarà els canvis per carta als electors afectats. A la targeta informativa que l’INE enviarà als domicilis ja constarà el nou col·legi electoral.

En aquestes eleccions s'habilitaran 29 col·legis electorals, tres més que en les eleccions municipals, amb un total de 86 meses, cinc més que en els últims comicis.

Nous col·legis electorals
-A l’Escola L’Olivera hi votaven tres seccions. Ara només hi votaran els electors de la secció 1-17, que és on està ubicada. Els electors de la secció 1-18 votaran a la nova Biblioteca Miquel Batllori, i els de la secció 1-5 votaran a l’institut Angeleta Ferrer.

-A l’Escola d’Arquitectura hi votaven tres seccions. Ara hi votaran els electors de la secció 2-8, que és on està ubicada, i també els de la secció 2-12.

-A l’Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) hi votaven tres seccions. Ara hi votaran els electors de la secció 5-1, que és on està ubicada i també els de la secció 2-1, per ser el col·legi electoral més proper al seu domicili (fins ara votaven a l’Escola d’Arquitectura). Els electors de la secció 5-7 ara votaran a l’Escola Ciutat d’Alba, i els de la secció 5-6 votaran a l’Escola Turó de Can Mates.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.