Desviaments de trànsit a la carretera de Rubí pels treballs de millora viària


  • Comparteix:

Les millores s'aplicaran a la carretera de Rubí / Foto: Google Maps

Les millores s'aplicaran a la carretera de Rubí / Foto: Google Maps

Els desviaments de trànsit a la carretera de Rubí, a causa dels treballs de millora de seguretat viària, comencen a partir d'aquest dilluns i obliguen a eliminar temporalment places d'aparcament al vial lateral. L'actuació dotarà la zona d'un semàfor, un pas de vianants i unes escales en el talús per creuar a tocar del DiR. Aquestes obres, amb un cost de 83.000 euros, començaran la setmana vinent.

El semàfor s’ubicarà al costat de l’entrada a l’aparcament del centre de jardineria Jardiland i s’aprofitarà per arranjar un espai de 86 metres quadrats amb formigó. El semàfor per als vianants s’activarà amb un botó. Gràcies a la instal·lació d’unes escales integrades al talús, els vianants també podran creuar el vial lateral de la carretera de Rubí amb la mateixa instal·lació semafòrica.

Durant els últims dies d’agost s'ha fet el replanteig dels treballs d’instal·lació de l’escala i també de l’arranjament del talús que s’ha anat fent malbé amb el pas dels vianants. Les escales tindran passamà per facilitar-ne el seu ús.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.