Les obres a la ciutat durant l'estiu, gairebé enllestides


  • Comparteix:

Obres al carrer de Castellví

Obres al carrer de Castellví

Les obres de millora que s'han efectuat a la ciutat durant els mesos d'estiu estan pràcticament enllestides. Aquest dijous s'acabaran els treballs al clavegueram de l'avinguda d'Antoni Griera i aquest divendres s'acabaran les de l'avinguda del Llac. Les obres als carrers Josep Vidal i Granés i Rovellat finalitzaran el 22 de setembre. Les obres d'insonorització de la sala polivalent de la masia Torreblanca acabaran el 14 de setembre.

Detall de les obres

Clavegueram
- Carrer de Castellví: obres de millora del clavegueram, que han consistit en la substitució del col·lector de residuals en el tram del carrer comprès entre Indústria i Josefina Mascareñas. L'empresa que ho ha fet ha estat CIC 3 amb un pressupost de 37.395 euros. L'obra està finalitzada.

- Carrer de Josep Vidal i Granés i carrer Rovellat: obres de millora del clavegueram de diferents trams del carrer de Josep Vidal i Granés i del carrer Rovellat a càrrec de l'empresa VORACYS amb un pressupost de 128.635 euros. Els treballs estan en execució i es preveu que s'acabin el 22 de setembre.

- Avinguda del Llac: millora del drenatge superficial de calçada a l'avinguda del Llac de Sol i Aire. Treball a càrrec de l'empresa VORACYS amb un pressupost de 5.725 euros. Les obres estan en execució i acabaran aquest divendres.

- Avinguda d'Antoni Griera: millora de l'evacuació de les aigües pluvials de la calçada a l'alçada del número 5 de l'avinguda d'Antoni Griera, a càrrec de l'empresa VORACYS amb un pressupost de 20.366 euros. El treball està en execució i acabarà aquest dijous.

Manteniment de la via pública
- Eixample Sud: obres de millora de l'accessibilitat de l'Eixample Sud. La fase 1 ha anat a càrrec de l'empresa Construcciones Fertres SL amb un pressupost de 60.379 euros. L'obra està finalitzada.

- Carrer de Villà: obres d'arranjament de la vorera parell del carrer Villà a càrrec de l'empresa Catalana d'Inversió i Construcció Tres SL amb un pressupost de 178.413 euros. L'obra està finalitzada, però està pendent l'arranjament d'un post telefònic.

- Carrers de Sant Josep i Joan Oliver: obres de soterrament de la instal·lació de telefonia dels carrers de Sant Josep i Joan Oliver i Mariné, a càrrec de l'empresa Construcciones Fertres SL amb un pressupost de 19.509 euros. L'obra està finalitzada.

- Estació dels FGC La Floresta: millora del drenatge de la plaça de Josep Playà a càrrec de l'empresa Fertres amb un pressupost de 25.532 euros. L'obra està finalitzada.

- Carrer de Cerdanya: obres de pavimentació del tram lateral del carrer de Cerdanya a càrrec de l'empresa Asfaltos Barcino SL amb un pressupost de 14.749 euros. L'obra està finalitzada.

- Carrer Sant Josep: es preveu l'asfaltat del tram del carrer de Sant Josep comprès entre Mariné i Llaceres a càrrec de l'empresa Asfaltos Augusta SL i inclòs al pressupost bianual de manteniment d'asfalt. L'obra està finalitzada.

- Pont del carrer de Victor Hugo: ampliació d'una de les voreres del pont perquè sigui accessible i eliminació del sentit de circulació nord-sud. Els treballs aniran a càrrec de la brigada municipal amb un pressupost de 18.000 euros. L'obra està finalitzada.

Equipaments municipals
- Masia Torre Blanca: obres d'insonorització de la sala polivalent de la masia Torreblanca a càrrec de l'empresa Ignifugaciones Generales SL amb un pressupost de 69.788 euros. Els treballs estan en execució i es preveu que s'acabin el 14 de setembre.

- ZEM La Guinardera: obres d'instal·lació d'envà mòbil al nou bar de la ZEM La Guinardera a càrrec de l'empresa Construcciones Fertres SL amb un pressupost de 15.106 euros. L'obra està finalitzada, però falten alguns petits arranjaments.

- Complex Volpelleres Centre: obres de construcció d'un passatge subterrani que enllaçarà l'aparcament de l'estació dels FGC de Volpelleres amb el complex de Volpelleres Centre perquè els vianants no hagin de creuar el carrer d'Antoni Bell a càrrec de Promusa. Els treballs ja s'estan executant i es preveu finalitzin a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.