Una de les A.V de veïns de les Planes 'planta' Xavier Cortés al consell de districte


  • Comparteix:

Ja és la tercera vegada que les A.V planten el regidor en senyal de protesta.

Ja és la tercera vegada que les A.V planten el regidor en senyal de protesta.

L'Associació de Veïns de Les Planes ha abandonat el consell de districte a mitja sessió com a protesta per la 'inoperància' d'aquest organisme. Amb aquesta ja són 7 les entitats veïnals que fan una plantada en un consell de districte reclamant més atenció per part de l'Ajuntament. El regidor de Descentralització ha lamentat aquest nou episodi tot i que es mostra convençut que no és pas un 'atac' a la seva gestió política al capdavant dels districtes.

Tal i com van fer anteriorment alguns representants veïnals de La Floresta i Mira-Sol, ara ha estat l'Associació de Veïns de Les Planes qui ha marxat a mig consell de districte per fer palès el seu malestar pel funcionament d'aquest òrgan consultiu. L'entitat reconeix que existeix un diàleg amb l'Ajuntament, tot i que la informació municipal -diu- arriba en 'comptagotes'.

Segons aquests representants veïnals la poca documentació que reben, els impossibilita fer cap tipus de planificació pel barri i realitzar correctament la seva feina com a portaveus dels ciutadans. Un dels vocals del col.lectiu, Josep Lara, ha emplaçat l'equip de govern a 'prendre nota' d'aquesta protesta i a materialitzar les promeses amb més 'fets':

Josep Lara

Hi ha diàleg, però les accions positives no arriben i això no pot ser!!


La plantada que ha fet l'Associació de Veïns de Les Planes és la setena que ha viscut el regidor de Descentralització en menys de dues setmanes, després que representants veïnals de Mira-Sol i La Floresta repetissin la mateixa operació en els respectius consells de districte.

Per a Xavier Cortés això és un evident 'toc d'alerta' per part de les associacions veïnals, però en cap cas s'ha convertit en un atac a la seva gestió com a titular de Descentralització:

Xavi Cortés

Crec que les exposicions de les associacions de veïns ha estat prou clara, i vull deixar clar que això no és res personal


L'Associació de Veïns de Can Borrull no ha secundat la plantada al.legant que no comparteixen els motius esgrimits per l'Associació de Veïns de Les Planes. Durant el consell, els representants de Can Borrull han tornat a insistir al consistori que agilitzi per la legal.lització del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.