Les Planes millora la freqüència del servei de recollida de brossa


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha renovat la dotació de contenidors de Les Planes

L'Ajuntament ha renovat la dotació de contenidors de Les Planes

L'Ajuntament ha doblat la freqüència de recollida d'escombraries a Les Planes, que ara disposa de 50 nous contenidors i d'un servei quinzenal de neteja de contàiners. El regidor de Descentralització ha demanat als veïns que facin ús del servei de recollida de mobles vells per evitar l'acumulació d'objectes i electrodomèstics a la via pública.

El servei de recollida de deixalles a Les Planes ha millorat de forma notable amb la dotació de mig centenar de contenidors de carga lateral i una capacitat de 3.200 litres. D'aquesta manera, la capacitat de recaptació de brossa al districte es triplica.

A més, l'Ajuntament ha augmentat el pas dels camions d'escombraries per la zona, que fins ara es reduïa a 4 dies a la setmana. Ara, la recollida es farà tots els dies menys diumenge. Pel que fa a la neteja de contàiners, un camió farà aquest servei cada dues setmanes, concretament els dimecres.

El regidor de Descentralització ha aprofitat per demanar als planencs que, a banda de fer la recollida selectiva, facin ús del servei de recollida de mobles vells. Xavi Cortés ha dit que alguns punts de Les Planes són un autèntic aparador d'electrodomèstics:

Xavi Cortés

Electrodomèstics, mobles, tocadiscos, estris de cuina... Si concerten una hora prèviament, passarà una camió i ho recollirà a casa seva


Els veïns de Les Planes han acollit amb satisfacció la millora del servei de recollida de brossa, tot i que han denunciat que els contenidors s'han instal.lat sobre de les voreres impedint el pas dels vianants. També han advertit que el camió tindrà problemes per fer la càrrega lateral perquè els contenidors s'han col.locat a la vorera contrària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.