ERC-MES porta al ple el desplegament de les zones verda i vermella d'aparcament


  • Comparteix:

Les zones verda i vermella es debatran al proper ple

Les zones verda i vermella es debatran al proper ple

ERC-MES portarà al ple d'aquest mes una moció per impulsar el desplegament de les zones vermella i verda d'aparcament a la ciutat. En el cas de l'àrea verda, una zona amb estacionament gratuït per als residents i de pagament per a qui no ho sigui, demanen l'execució de la previsió que inclou el Pla de Mobilitat Urbana del 2014. Per l'àrea vermella - aparcament gratuït limitat a dues hores - demanen un estudi per valorar la implantació en diverses zones de la ciutat.

Amb aquesta proposta, ERC-MES pretén mitigar els problemes d'aparcament en alguns espais de la ciutat, com ara Torreblanca, Eixample Sud i la zona de Can Cabassa, on el Pla de Mobilitat Urbana del maig del 2014 ja preveu el desplegament de la zona verda.

El grup republicà també demana que es valori la implantació d'una zona vermella en determinats espais de la ciutat, com ara equipaments municipals, per incentivar la rotació de vehicles sense que això comporti una despesa per als conductors.

El regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha assenyalat que la gestió municipalitzada de les zones blaves és una oportunitat per desplegar els nous sistemes.

Èric Gómez

La gestió interna dels aparcaments és una oportunitat per implantar noves formes d'aparcament. Fins ara és més difícil perquè havies d'esperar que acabessin les concessions. Ara el que cal és voluntat política.


El ple on es debatrà la moció tindrà lloc el 19 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.