L'Ajuntament enviarà 'butlletins electrònics' personalitzats a través d'Internet


  • Comparteix:

Cada ciutadà rebrà els continguts que prèviament hagi escollit.

Cada ciutadà rebrà els continguts que prèviament hagi escollit.

Els ciutadans rebran a través d'Internet butlletins d'informació municipal amb els continguts que previàment hauran sol.licitat a la web de l'Ajuntament. Aquesta és una de les iniciatives que s'inclouen a llarg termini dins el pla Connecta't@santcugat, que té l'objectiu d'estendre l'ús de les noves tecnologies entre tota la població.

El consistori aposta per Internet com l'instrument que farà més àgil els serveis que es donen als ciutadans. Sota aquest criteri se sustenta el pla Connecta't@santcugat, que neix amb la voluntat de potenciar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) entre els ciutadans, i així eliminar l'anomenada 'escletxa social'.

Un dels plans, a llarg termini, del Connecta't@santcugat és introduir els ciutadans dins les TIC de la mà d'uns personatges que, a través de diferents suports, informaran de l'ús de les noves tecnologies mitjançant escenes de la vida quotidiana.

Una altre proposta és enviar als santcugatencs un butlletí electrònic municipal amb continguts que els usuaris hauran seleccionat prèviament. Marta Subirà és la regidora de Comunicació:

Marta Subirà

La intenció és subministrar al ciutadà la informació que ell demanda, fent una acurada selecció per no desbordar l'usuari


Connecta't@santcugat també preveu la creació de cursos de formació contínua als col.lectius més allunyats d'Internet, com la gent gran, els immigrants i dones fora del mercat laboral. En aquesta línia, també està previst dissenyar espais de formació en TIC a la futura Biblioteca Central o al Centre TIC de Can Quitèria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.