L'EMD reserva una 'zona vermella' a l'aparcament dels FGC a Valldoreix


  • Comparteix:

Mercedes Rojo confia que la 'zona vermella' garanteixi la rotació de vehicles al pàrquing

Mercedes Rojo confia que la 'zona vermella' garanteixi la rotació de vehicles al pàrquing

L'EMD de Valldoreix instaurarà l'ús de l'antiga 'zona vermella' a l'aparcament de l'estació dels Ferrocarrils per evitar que els ciutadans estacionin el cotxe durant tot el dia. La mesura preveu que l'usuari col.loqui al taulell del vehicle un tiquet gratuït en forma de rellotge que permet l'estacionament durant un temps màxim de trenta minuts.

Ciutadans de Sant Cugat i altres poblacions acostumen a utilitzar el pàrquing de l'estació dels FGC de Valldoreix per deixar el vehicle quan van a la feina. Això comporta que l'aparcament estigui saturat de cotxes durant tot el dia impedint que els veïns de Valldoreix puguin aparcar els seus vehicles per fer les seves gestions.

Per posar fi a aquesta situació, l'EMD aplicarà la 'zona vermella' a l'estació. A través d'aquesta mesura, l'usuari podrà gaudir de mitja hora d'aparcament gratuït col.locant un tiquet al taulell del cotxe que garantirà la rotació de vehicles. La vocal de Serveis Urbans, Mercedes Rojo, ha explicat que aquest sistema comptarà amb mecanismes de control:

Mercedes Rojo

Hem parlat amb la policia municipal perquè s'ocupin de controlar aquest tema


Els tiquets es podran adquirir a la seu de l'EMD i les botigues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.