Serveis Socials estudia obrir un 'Centre Obert' a la Floresta


  • Comparteix:

L'Ajuntament vol obrir un nou Centre Obert a La Floresta

L'Ajuntament vol obrir un nou Centre Obert a La Floresta

Una delegació de l'Ajuntament de Cerdanyola, encapçalada per l'alcalde, Antoni Morral, ha visitat el Centre Obert de la plaça del Rei i s'ha interessat pels serveis d'atenció a la infància que té la nostra ciutat. El regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament, Enric Tomàs, ha explicat que Sant Cugat té un bon model socioeducatiu, i ha anunciat que el consistori està estudiant obrir un segon Centre Obert per a joves a La Floresta.

L'alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, i la regidora de Serveis Socials de la ciutat veïna, Montse Puig, han visitat les instal·lacions del Centre Obert de Sant Cugat, situat a la plaça del Rei, i que dóna servei a uns 25 nens i nenes d'entre 6 i 12 anys. La delegació de Cerdanyola s'ha interessat pel model d'atenció a la infància que té la nostra ciutat. Un model que, en paraules del regidor de Serveis Socials, Enric Tomàs, és exportable a altres ciutats del nostre entorn.

Enric Tomàs

Som ciutats similars i nosaltres podem oferir a Cerdanyola el nostre model de serveis a la infància i la joventut.


El Centre Obert de la plaça del Rei funciona des de l'any 2000, i en aquests quatre anys ha aconseguit estabilitzar el seu funcionament i concentrar la franja d'edat entre els 6 i els 12 anys. L'estada mitjana dels nens al centre és d'uns dos anys, i després es deriven, si és necessari, cap a altres serveis municipals. El centre ofereix suport socioeducatiu als nens i nenes amb problemes d'integració i de socialització.

El bon funcionament d'aquest centre ha portat a l'Ajuntament a estudiar l'obertura d'un altre equipament similar a La Floresta. Segons ha explicat Enric Tomàs, el nou Centre Obert, que podria funcionar ja el curs vinent, pretén atendre les necessitats específiques dels joves de La Floresta amb un model integrat a la resta d'ofertes socioeducatives del districte.

Enric Tomàs

El centre obert de La Floresta estarà integrat dins l'oferta socioeducativa del districte.


El Centre Obert de La Floresta estarà ubicat, en principi, al complex esportiu de les pistes de Can Llobet, on ja hi ha una guarderia i una ludoteca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.