Tots els partits remarquen la importància de l'acció municipal dels 25 anys democràtics


  • Comparteix:

Tots els grups municipals han agraït i subratllat la feina feta pels primers alcaldes democràtics en servei de la ciutat. Les diferents formacions han coincidit en remarcar la importància dels Ajuntaments, com esglaons de la democràcia més propers al ciutadà i pels recursos limitats de què disposen.

Des de Convergència i Unió s'han destacat els importants reptes que hauran d'afrontar els ajuntaments, amb un nou model de finançament i assumint més competències. El seu portaveu, Joan Recasens, ha agraït la feina dels 4 alcaldes que han liderat una etapa molt positiva, des del punt de vista democràtic, i de ciutat:

Joan Recasens

Des del punt de vista de la ciutat, aquests 25 anys ens han convertit en un referent per tothom


El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, ha fet un repàs de les principals aportacions dels tres primers alcaldes i ha subratllat la unitat política de tots els partits per defensar la democràcia i la nostra ciutat. Menéndez ha convidat a reforçar la participació ciutadana i ajudar les associacions i entitats de la ciutat, com a principals cohessionadors de la societat:

Jordi Menéndez

Cal una renovació del nostre compromís democràtic, que passa per reforçar la participació de la societat


Des d'Esquerra Republicana s'ha agraït la dedicació i l'exemple dels primers alcaldes, que han convertit Sant Cugat en una ciutat de referència. El seu portaveu, Eduard Pomar, ha destacat les dificultats que van patir ara fa 25 anys per reinstaurar la democràcia:

Eduard Pomar

Els primers alcaldes van haver d'assumir una situació ben diferent i restablir una democràcia, amb molta dedicació


Des del grup d'Iniciativa Verds - Esquerra Alternativa s'han reclamat més competències i recursos pels Ajuntaments, com administracions més properes als ciutadans. Sense desmerèixer la feina dels primers alcaldes i regidors, Xavier Boix ha volgut fer extensiu aquest reconeixement a tota la societat civil:

Xavier Boix

Milers de persones han lluitat des de la societat civil, i ells també han merescut un reconeixement com aquest


La presidenta del Partit Popular, Berta Rodríguez, s'ha referit a la importància de la política municipal per servir d'aprop al ciutadà. Rodríguez ha fet una crida al respecte a totes les ideologies, subratllant la dedicació a la ciutat que tenen tots els grups municipals.

Berta Rodríguez

Tots treballem per la nostra ciutat, i el debat democràtic ha de respectar i valorar a tots per igual




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.