Les pistes esportives de les Planes tindran una cobertura provisional per Festa Major


  • Comparteix:

Consell de barri de les Planes de dijous

Consell de barri de les Planes de dijous

Les pistes esportives de les Planes, que concentren bona part de les activitats socioculturals del districte, disposaran d'una mesura provisional que cobreixi l'espai per Festa Major a l'espera que tiri endavant el projecte de cobertura. Així ho ha anunciat aquest dijous el president del consell del barri, Joan Puigdomènech, que s'ha compromès, a petició dels veïns, a estudiar alternatives per a les activitats que acolliran les pistes abans de la festa.

A l'anterior consell de barri, Puigdomènech ja va avançar que la reivindicada cobertura de les pistes no estarà a punt per la festa grossa del districte, al setembre. A la sessió de dijous, però, va anunciar que l'Ajuntament cobriria d''una manera important' l'espai amb motiu de la festa com a mesura provisional. El president va apuntar una carpa de lloguer com una de les possibles opcions.

El president de l'Associació de Veïns de les Planes, Sergi Torres, va recordar que l'espai acull activitats al llarg de l'any, com l'homenatge a mossèn Pere, i va interessar-se per si l'Ajuntament preveu alguna proposta de cobertura durant aquest temps. Puigdomènech, però, només ha garantit solucions per a la Festa Major, tot i que va afirmar que revisaran la qüestió de cara als propers mesos.

Joan Puigdomènech

No us puc donar la solució. Per a la Festa Major tenim aquesta mesura provisional. Per a les altres festes no us ho puc dir.


Transport escolar
Al consell de barri d'aquest dijous diverses famílies han demanat a l'equip de govern que, de cara al present mandat, es mantinguin les ajudes per pagar el servei de transport escolar dels alumnes planencs de l'escola La Floresta. La petició també incloïa fer un conveni anual amb el Consell Comarcal, que és qui té la competència delegada per la Generalitat, en el qual el consistori proposarà l'atorgament d'ajuts individuals. Joan Puigdomènech va dir que la junta de govern estudiarà portar la demanda al ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.