Mira-sol tindrà tots els carrers urbanitzats abans d'acabar el mandat, d'aquí a tres anys


  • Comparteix:

Les zones verdes i grogues són el 13% que s'urbanitzarà en aquest mandat.

Les zones verdes i grogues són el 13% que s'urbanitzarà en aquest mandat.

L'equip de govern s'ha compromès a acabar en els propers tres anys la urbanització del 13% dels carrers de Mira-sol que encara queda pendent. Promusa gestionarà de forma individualitzada l'execució de les obres i contactarà amb els veïns afectats per conèixer de primera mà els problemes que poden plantejar les obres a cada sector. Els contactes ja han començat amb els veïns dels carrers Sevilla, Còrdova i Navarra.

A dia d'avui, hi ha un 13% del districte de Mira-sol que encara té els carrers sense urbanitzar, el que suposa una superfície de 39 hectàrees, distribuïda als sectors de La Farga i Mira-sol Centre, Els Alps i la Capella de Sant Joan. El compromís de l'equip de govern és enllestir la urbanització de tots els carrers del districte abans del final de l'actual mandat, d'aquí a tres anys. En aquest sentit, els projectes pels dos primers sectors ja estan en fase de redacció, mentre que la zona de la Capella de Sant Joan encara té pendent la redacció del projecte. Tot i que el pressupost del 2004 ja inclou algunes partides dedicades a la urbanització de Mira-sol, la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha anunciat que aquesta qüestió serà prioritat absoluta en els pressupostos de l'any vinent.

Mercè Conesa

En 3 anys, podem abordar el 13% que falta per urbanitzar. Farem un esforç important, especialment l'any 2005.


Per agilitzar el procés, Promusa gestionarà de forma individual l'execució de les obres, fent un seguiment específic en cada sector. Els terrenys a urbanitzar es dividiran en paquets més petits per fer un seguiment més exhaustiu de les obres, i un tècnic de Promusa es posarà en contacte amb els veïns de cada carrer per supervisar els treballs, especialment pel que fa a la connexió de les vivendes amb les companyies de serveis. Ho explica la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Farem paquets més petits, i tècnics de Promusa es posaran en contacte individualment amb els veïns per fer un seguiment de l'execució de les obres.


Promusa ha explicat que en el mandat anterior es van urbanitzar 57'31 hectàrees, el que representa el 19'12% del total.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.