L'Ajuntament negocia amb Cintra cobrar per fraccions de 5 minuts als aparcaments municipals


  • Comparteix:

El consistori vol que la mesura s'apliqui abans de finals d'any

El consistori vol que la mesura s'apliqui abans de finals d'any

L'Ajuntament està negociant amb Cintra, l'empresa concessionària dels aparcaments municipals, l'aplicació de tarifes de pagament en fraccions de cinc minuts. La mesura, que el consistori vol aplicar abans de final d'any, comportarà introduir modificacions en les ordenances i valorar les alternatives més adequades per fer efectiva la nova modalitat de pagament.

Les negociacions amb Cintra, que gestiona dos dels tres aparcaments municipals, tenen com a objectiu l'aplicació -el més aviat possible- del pagament per fraccions de cinc minuts. Segons el consistori, el pla de vianantització del centre ha d'anar acompanyat d'un nou pla d'aparcaments que faci més còmode i adaptat al ritme de vida dels usuaris els pàrquings de concessió municipal. Mercè Conesa és la tinent d'alcalde de Territori.

Mercè Conesa

El procés de vianantització ha d'anar acompanyat per un pla d'aparcaments que els faci més còmodes i adaptats als usuaris.


En altres municipis on ja s'ha implementat aquesta modalitat de pagament s'han adoptat fórmules diverses. Algunes poblacions han optat per cobrar una quota fixa per la primera mitja hora d'estada del vehicle i la posterior facturació addicional per cada cinc minuts. També existeix la possibilitat de facturar per fraccions, des del primer minut, sense cobrar cap quota fixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.