El nou camp de gespa artificial del Junior estarà enllestit al setembre i tindrà ús públic


  • Comparteix:

Les instal·lacions s'ubicaran a uns terrenys cedits per l'Ajuntament

Les instal·lacions s'ubicaran a uns terrenys cedits per l'Ajuntament

Les noves instal.lacions del Club Junior -ubicades en uns terrenys de la carretera de Rubí cedits per l'Ajuntament- estaran enllestides al setembre coincidint amb l'inici del curs dels Jocs Escolars, que inclouran per primer cop la pràctica d'hoquei. Aquest és un dels acords fixats al conveni signat amb l'Ajuntament, en què l'entitat esportiva es compromet a construir un camp de gespa artificial que tindrà un ús públic.

El conveni signat preveu la cessió al club de 17.000 metres quadrats de titularitat municipal situats a la carretera de Rubí, a tocar de l'actual local del Junior. El document fixa que la donació serà per un període de 50 anys i que els usuaris dels Jocs Escolars tindran accès a les instal.lacions, així com els alumnes de l'IES Leonardo Da Vinci.

Les instal.lacions consistirà en un camp de gespa artificial on es practicarà futbol 7 i hoquei herba.
El president del Club Junior, Xavier Riba, ha anunciat que les màquines ja han començat a treballar per tenir a punt el camp al setembre de cara a l'inici del curs dels Jocs Escolars, en què -per primera vegada- tindrà presència l'hoquei:

Xavier Riba

Farem el que sigui necessari per integrar les escoles esportives al Junior


El conveni, que es revisable cada 3 anys, estipula que els usuaris dels Jocs Escolars accediran a les instal.lacions de 2/4 de 6 a 7 de la tarda; mentre que les competicions es faran dissabte, de 2/4 de 5 a 2/4 de 8. L'alcalde ha remarcat que es facilitarà al màxim la pràctica de l'hoquei, que comptarà amb l'assessorament del Júnior:

Lluís Recoder

L'Ajuntament i les escoles treballaran conjuntament per fer promoció d'aquest esport, l'hoquei herba


Les noves instal.lacions del Club Junior tindrà un preu de 600.000 euros, que assumirà la pròpia entitat. L'actuació, que s'emmarca dins el Pla Especial d'Equipaments Esportius, va aprovar-se al passat ple amb els vots a favor de CiU, ERC i PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.