El consistori amplia la xarxa de telecentres amb dos nous punts de connexió a Internet


  • Comparteix:

L'alcalde ha conegut de prop el funcionament del telecentre del Centre Obert de la plaça del Rei

L'alcalde ha conegut de prop el funcionament del telecentre del Centre Obert de la plaça del Rei

L'Ajuntament ha obert dos punts d'accès a Internet al Centre Obert de la plaça del Rei i al Centre Cívic de La Floresta que amplien a quatre la xarxa de telecentres de Sant Cugat. A més, els santcugatencs podran sol·licitar, a finals de mes, informació municipal personalitzada a través dels ' butlletins electrònics'.

Dins el pla Connecta't@santcugat, l'Ajuntament continua apostant per familiaritzar els ciutadans amb les tecnologies de la informació i comunicació (TIC). Ho ha fet amb l'obertura de dos telecentres, més coneguts com 'punts de lliure d'accès a Internet', al Centre Obert de la Plaça del Rei i al Centre Cívic de La Floresta.

Amb aquesta acció, Sant Cugat ja disposa de quatre telecentres, si es compten el Punt Òmnia de Les Planes i la connexió al Casal d'Avis de Valldoreix. Les instal.lacions d'aquests punts han permès al consistori reduïr la ràtio de connexió a Internet d'un punt per cada mil habitants.
En el cas del Centre Obert de la Plaça del Rei, l'alcalde ha remarcat la important contribució que farà el telecentre en la formació dels nens i nenes:

Lluís Recoder

És una bona iniciativa ja que, en aquest cas, complementa la formació dels nens


A més, el consistori preveu altres actuacions immediates dins el pla Connecta't@santcugat. La regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha comunicat que amb la Festa Major els santcugatencs que ho desitgin podran rebre informació municipal quinzenal. Serà a través dels 'butlletins electrònics':

Marta Subirà

El butlletí electrònic permetrà a l'usuari rebre informació quinzenalment sobre informacions municipals puntuals i també monogràfiques


La regidora ha aprofitat per fer un balanç altament positiu del pla engegat per l'Ajuntament per reduir l'anomenada 'fractura digital' en el si de la societat. Marta Subirà ha remarcat que els avisos mitjançant missatges SMS ha tingut una gran acceptació entre els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.