Ràdio Sant Cugat estrena una nova web dedicada al món de l'esport local


  • Comparteix:

El portal 'Esportenmarxa.com' funcionarà a partir de divendres

El portal 'Esportenmarxa.com' funcionarà a partir de divendres

Ràdio Sant Cugat estrenarà divendres un nou portal electrònic dedicat a la informació esportiva local. 'Esportenmarxa.com' neix amb la voluntat de convertir-se en el referent a Internet de les entitats esportives de la ciutat, i incoporarà totes les notícies de l'actualitat esportiva, a més de serveis complementaris com les classificacions i les plantilles de cada equip.

Coïncidint amb el lliurament de la vuitena edició dels Premis Esport en Marxa, que atorga aquesta casa, Ràdio Sant Cugat presentarà aquest divendres una nova web d'informació dedicada al món de l'esport local. Des del passat diumenge, la web de l'emissora municipal ja incorpora les notícies esportives locals, elaborades per la redacció d'esports.

A partir de divendres, però, els esports locals disposaran d'un domini propi a Internet que, sota el nom de 'Esportenmarxa.com', vol convertir-se en un referent per a les entitats esportives de Sant Cugat. Ho explica el sotsdirector de Ràdio Sant Cugat, Esteve Sala.

Esteve Sala

Serà la web de les entitats esportives locals. Hi haurà tota l'actualitat de l'esport local, i de cara a la propera temporada, incorporarà nous continguts.


L'estrena de la nova web d'esports de Ràdio Sant Cugat s'ha fet pública durant l'acte de presentació del nou disseny de 'Radiosantcugat.com', el referent a Internet de l'emissora municipal. Dos anys després del naixement d'aquesta web, la regidora de Serveis Generals i Comunicació, Marta Subirà, considera que s'ha convertit en un referent informatiu no només a la nostra ciutat, sinó també a l'exterior.

Marta Subirà

La web de Ràdio Sant Cugat és un mitjà d'informació local complementari a l'emissora municipal, però també un referent per a altres mitjans de la comarca.


La nova web de Ràdio Sant Cugat incorpora, des de diumenge, nous serveis com la possibilitat de rebre per correu electrònic les notícies de la jornada o d'escoltar 'a la carta' els programes de l'emissora. També ofereix la possibilitat a altres webs de la ciutat d'incorporar les notícies de 'Radiosantcugat.com' de forma automàtica i sense cap cost. A més, ha millorat la seva presentació estètica i ha potenciat la vessant informativa, amb una consulta més agradable i intuïtiva per als usuaris.

Actualment, 'Radiosantcugat.com' registra més de 128.000 accessos cada mes, el que significa un total de 34.000 planes de text consultades mensualment. Això vol dir que, cada dia, uns 250 usuaris diferents s'informen a través de la web de la ràdio i descarreguen més d'un miler de pàgines de text.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.