El butlletí electrònic municipal, estrenat durant la Festa Major, comença amb bon peu


  • Comparteix:

Bona acollida del butlletí electrònic que ha posat en marxa l'Ajuntament dins el Pla Connecta't@santcugat. Aquesta iniciativa, que s'ha engegat durant la Festa Major, ha rebut una bona resposta per part dels ciutadans. Vinculat a aquest mateix projecte, el consistori posarà en marxa després de l'estiu un nou servei per informar dels usos que ofereix Internet.

El pla Connecta't @ Sant Cugat s'estructura en dos grans eixos: en primer lloc, el butlletí municipal que, qui vulgui, podrà sol·licitar des d'Internet. I en segon lloc, la web del propi ajuntament, on s'informarà de les avantatges que suposa l'ús d'Internet en la vida quotidiana. L'encarregada de facilitar la informació serà una família cibernètica, on cadascun dels seus membres dirigirà els seus missatges al grup d'edat al que pertanyen.

Així ho ha explicat en una entrevista a aquesta emissora, la regidora de Comunicació i Serveis Generals, Marta Subirà

Marta Subirà

Marta Subirà explica a grans trets la feina de la "Família Arroba", que es podrà trobar a la web de l'Ajuntament a partir del proper setembre, i que anirà adreçat a potenciar l'ús de les noves tecnologies a Sant Cugat


Si bé no es podrà veure la Família Arroba fins el setembre, els santcugatencs han pogut fer-se una idea d'aquest pla amb l'aparició del número zero del butlletí municipals, durant la passada Festa Major, i el resultat ha estat força positiu.

Marta Subirà

La regidora explica les impressions i els resultats de l'aparició del primero número del butlletí municipal, durant la passada Festa Major.


Sant Cugat és una de les ciutats catalanes on Internet ha penetrat a les llars de manera més decidida. Tot i així, aproximadament un 30% de la població no te accés a aquestes noves tecnologies, i l'ajuntament està portant a terme, entre d'altres actuacions, cursos de formació als casals d'avis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.