L'Ajuntament donarà ajudes a les entitats que desenvolupin projectes de protecció ambiental


  • Comparteix:

S'incrementen les subvencions per instal·lar sistemes d'estalvi d'aigua i d'energia solar

S'incrementen les subvencions per instal·lar sistemes d'estalvi d'aigua i d'energia solar

L'Ajuntament subvencionarà les activitats i els projectes que fomentin la protecció ambiental, seguint les directrius del Pla d'Acció de l'Agenda 21. L'objectiu d'aquestes ajudes, que sumen un total de 6.000 euros, és donar suport a les entitats que, sense afany de lucre, complementin l'actuació municipal en matèria de sostenibilitat.

L'Àrea de Medi Ambient subvenciona, per primera vegada, els projectes destinats a desenvolupar les actuacions emmarcades al Pla d'Acció de l'Agenda 21. Les activitats que poden beneficiar-se d'aquests ajuts són diverses, i van des de projectes d'educació ambiental fins a estudis sobre planificació urbanística sostenible. Ho explica el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Tots els àmbits relacionats amb el medi ambient, emmarcats dins del Pla d'Acció de l'Agenda 21.


A banda d'aquests ajuts, que s'atorguen per primer any, l'Ajuntament seguirà subvencionant la instal·lació als habitatges de sistemes d'estalvi d'aigua o d'aprofitament d'energia solar. En el primer cas, es concedirà una ajuda fixa de 1.200 euros per instal·lació, fins a un màxim del 50% del cost total d'execució. Pel que fa als sistemes d'aprofitament de l'energia solar, les subvencions van des dels 500 euros fins els 1.500, en funció del tipus d'instal·lació. El tinent d'alcalde de Medi Ambienbt, Eduard Pomar, explica que enguany s'ha incrementat l'import d'aquests ajuts.

Eduard Pomar

Hi ha un increment de la quantitat total de les subvencions i també de l'import de cada ajuda. No subvencionem el 100% de la instal·lació, però sí una part important.


La convocatòria per sol·licitar aquestes subvencions ja s'ha obert, i es pot formalitzar fins a finals del mes de setembre. Per fer-ho, només cal presentar una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, adjuntant la documentació necessària en cada cas, que es pot consultar a la web de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.