El nou edifici de l'Ajuntament ja ofereix els primers serveis municipals


  • Comparteix:

L'Ajuntament ja ofereix alguns dels serveis municipals al nou edifici ubicat a la Rambla del Celler, com són l'Oficina del Plànol de la Ciutat i l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor. L'Oficina Municipal d'Informació, l'Oficina 21 i l'Oficina d'Atenció Ciutadana es traslladaran a les noves instal·lacions a principis de maig.

Amb motiu de la posada en marxa del nou edifici consistorial amb seu a la Rambla de Celler, s'hi estan traslladant progressivament les diferents àrees i serveis municipals. Amb el trasllat també canviarà la ubicació dels serveis d'atenció ciutadana, que passaran a estar centralitzats en el nou Ajuntament.

Les primeres àrees en oferir els seus serveis al nou consistori són l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) i l'Oficina del Plànol de la Ciutat. Els propers serveis que es prestaran des del nou edifici són l'Oficina Municipal d'Escolarització, l'Oficina 21 i l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a partir del proper dimecres 2 de maig.

L'entrada provisional del nou edifici és al carrer Dos de Maig, a l'espera de que finalitzin les obres a la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.