Els santcugatencs valoren la qualitat ambiental de la ciutat, però critiquen el creixement urbanístic


  • Comparteix:

Els ciutadans valoren l'estat general del municipi amb una nota de 7'1

Els ciutadans valoren l'estat general del municipi amb una nota de 7'1

Les qualitats ambientals i la tranquil·litat de la ciutat són els aspectes positius que més destaquen els santcugatencs, segons l'estudi de l'Observatori Sociològic. En canvi, el creixement urbanístic i l'excés de trànsit són els motius principals de preocupació dels ciutadans.

Els aspectes més valorats de la ciutat són les qualitats ambientals, citades pel 35'7% dels ciutadans enquestats, i la tranquil·litat, a la qual fa referència un 21'7%. En canvi, els principals motius de preocupació que els santcugatencs citen són el creixement urbanístic i poblacional, remarcat per un 23'2%, i l'excés de trànsit, que cita un 17'4%. La majoria dels santcugatencs responsabilitza l'ajuntament tant dels encerts com dels errors.

L'estudi, realitzat a 800 ciutadans de més 17 anys, constata que els enquestats se senten cada vegada més satisfets de viure a Sant Cugat. L'Observatori Sociològic revela que el 43'8% d'habitants opina que el municipi millorarà en els propers dos anys, mentre que un 24'8% considera que empitjorarà en el mateix període de temps. El responsable de l'estudi sociològic, Enric Renau, considera que els santcugatencs es mostren 'orgullosos' de la seva ciutat.

Enric Renau

Les dades certifiquen que els santcugatencs estan orgullosos de pertènyer al municipi


Els ciutadans posen una nota mitjana de 7'1 a l'estat general de la ciutat i el 70'5% dels enquestats creu que l'estat general de la ciutat és força o totalment positiu. Enric Renau remarca que la nota d'estat del municipi és més alta que el grau de satisfacció de pertinença a Sant Cugat.

Enric Renau

"La nota de l'estat de la ciutat és inferior al grau de satisfacció de viure a Sant Cugat"


Gairebé 6 de cada de 10 ciutadans, el 58'4%, opina que la ciutat ha millorat en els darrers dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.