Recoder acusa PSC i ICV d'intentar 'confondre l'opinió pública' sobre la benzinera de l'E-9


  • Comparteix:

L'alcalde diu que la sentència del TSJC només detecta defectes formals en la tramitació

L'alcalde diu que la sentència del TSJC només detecta defectes formals en la tramitació

L'alcalde ha acusat els grups d'esquerra a l'oposició d'intentar 'confondre l'opinió pública' quan asseguren que el Tribunal Superior de Justícia ha declarat 'il·legal' la benzinera de l'autopista E-9. Lluís Recoder assegura que la sentència només assenyala defectes formals en la tramitació urbanística, i en cap cas fa referència a una mala actuació en el terreny mediambiental.

L'alcalde ha sortit al pas de les declaracions dels portaveus del PSC i Iniciativa per Catalunya Verds, que han demanat a l'equip de govern responsabilitats per la contrucció d'aquesta benzinera als Túnels de Vallvidrera i que reconegui haver comès un 'error' amb 'greus conseqüències' sobre una zona forestal.

Lluís Recoder considera que els grups d'esquerra a l'oposició intenten 'confondre l'opinió pública' amb aquestes declaracions. L'alcalde assegura que la sentència no declara il·legal la benzinera, sinó que es limita a assenyalar defectes de tramitació que es poden corregir.

Lluís Recoder

Les explicacions que diuen que la bezinera és il·legal no són correctes. Són un intent de confondre l'opinió pública. És tracta d'un defecte de forma en la tramitació.


Recoder ha remarcat, a més, que la sentència no és ferma, i que molt probablement l'empresa Tabasa, que gestiona els Túnels de Vallvidrera, la recorrerà. L'alcalde ha explicat que per corregir els defectes que assenyala la sentència judicial, l'Ajuntament demanarà a Tabasa que tramiti de nou un Pla Especial.

Lluís Recoder

La sentència no és ferma i crec que Tabasa la recorrerà. Des de l'Ajuntament, quan la sentència sigui ferma, demanarem a Tabasa que tramiti un nou Pla Especial.


Recordem que la sentència considera que hi ha hagut defectes de forma en el projecte de construcció de la benzinera de l'E-9, ja que es va tramitar com un Pla Especial, i no com un Pla General.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.