Comencen a instal·lar-se pilones mòbils a l'entorn dels Quatre Cantons i la plaça Pere San


  • Comparteix:

El sistema, que funcionarà a partir del 21 de juliol, vol limtar el pas de vehicles a la zona

El sistema, que funcionarà a partir del 21 de juliol, vol limtar el pas de vehicles a la zona

El sistema de pilones mòbils començarà a funcionar a la zona dels Quatre Cantons, Santiago Rusiñol, Endavallada, carrer Major i plaça Pere San el proper 21de juliol. Els veïns afectats ja poden passar per l'Oficina del Pla del Centre a recollir les targes i els adhesius identificatius que els permetran accedir a aquesta zona amb els seus vehicles.

Després de la primera experiència satisfactòria a la zona compresa pels carrers Sort, Gorina, del Carme i Sant Ramon, ara el sistema de pilones mòbils comença a implantar-se a un segon sector a l'entorn de la plaça Pere San i els Quatre Cantons amb l'objectiu d'evitar que els vehicles circulin pels carrers de vianants.

Així ho ha explicat l'alcalde, que ha remarcat la importància de limitar els pas de cotxes per uns carrers que estan pensats per a les persones. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Suposaran un pas més en la idea de convertir el centre de Sant Cugat en una zona només per a vianants. Aquests carrers no estan preparats pel trànsit intensiu de vehicles.


Segons el calendari previst, el sistema entrarà en funcionament el dia 21 de juliol. De moment però, els veïns d'aquest sector ja poden passar a recollir per l'Oficina del Pla del Centre, a la Casa de Cultura, les targes d'accés i els adhesius identificadors que els permetran entrar i sortir de la zona de vianants amb els seus vehicles.

Per tal de resoldre els dubtes i evitar possibles problemes, l'Ajuntament ja ha fet una reunió amb tots ells per explicar-los el funcionament del sistema. Per a la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, el fet que ja hi hagi hagut una primera experiència fa que tant l'administració com els propis veïns estiguin més preparats per afrontar els canvis que comporta l'ús de pilones.

Mercè Conesa

Els veïns ja tenen a la seva disposició les targes d'accés i adhersius identificatrius i ja se'ls ha explicat el procés sense que hi hagi hagut exessives incidències.


Recordem que el sistema de pilones mòbils per limitar el pas de vehicles als carrers de vianants va començar a funcionar a un primer sector a mitjans del passat desembre, i l'objectiu és que en el termini d'un any aquest sistema funcioni a tota la zona de vianants del centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.