La construcció del nou ajuntament s'aprova per unanimitat


  • Comparteix:

Tots els partits destaquen l'esforç fet per assolir el consens

Tots els partits destaquen l'esforç fet per assolir el consens

La construcció d'un nou Ajuntament ha estat aprovada per unanimitat al ple municipal. Els grups de l'oposició han destacat especialment que s'hagi decidit limitar el recurs de venda de patrimoni per finançar aquest projecte, donant resposta així a la seva demanda que, aquest sistema de finançament es destini a d'altres serveis i equipaments necessaris per la ciutat.

Finalment, la proposta de construcció d'un nou ajuntament i la convocatòria del concurs públic per adjudicar les obres han rebut el vist-i-plau del ple.

Des de l'equip de govern s'ha destacat l'esforç que s'ha fet per arribar a un consens, tant amb els diferents grups municipals com amb els propis treballadors del consistori. Un bon exemple és l'acceptació de la gran majoria d'al·legacions presentades per la junta de personal i el comitè de treballadors de l'Ajuntament, i que demanaven, entre d'altres coses, la previsió d'un menjador per al personal, o la millora dels espais de fumadors o dels espais reservats als sindicats i comitè d'empresa.

Pel que fa a l'oposició, PSC, ICV-EA i PP han donat el seu vot favorable a la proposta, després que l'equip de govern escoltés les seves demandes i limités la possibilitat d'utilitzar la venda de patrimoni per finançar aquest projecte. Així ho ha destacat el portaveu d'ICV, Xavier Boix, que ha demanat però que es prioritzin les actuacions necessàries al municipi i es faci un bon calendari d'actuació.

Xavi Boix

Es proposava en un principi utilitzar fons de finançament provinents de venda de patrimoni, però al final hem aconseguit que es faci a través d'endeutament.


En el mateix sentit s'han expressat des del PSC i el PP. El portaveu socialista, Jordi Menéndez, ha demanat que es presenti finalment el Pla d'Actuació Municipal (PAM) i que es garanteixi que aquest projecte no vagi en detriment d'altres equipaments i serveis necessaris al municipi.

Jordi Menéndez

Esperem que tot allò inclòs en el pressupost del 2004 en matèria d'inversions es faci, i que la construcció del nou ajuntament no hipotequi cap projecte.


Un cop aprovat el projecte i la convocatòria d'un concurs públic per adjudicar les obres, això es publicarà al Diari Oficial de les Comunitats Europees i d'aquí a dos mesos es podrà fer la licitació dels treballs, que han de començar abans de finals d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.