Els veïns de les Planes decideixen invertir part dels 150.000 euros del districte en diverses obres d'arranjament


  • Comparteix:

La proposta està pendent de l'aprovació de la junta de govern local

La proposta està pendent de l'aprovació de la junta de govern local

Les Planes invertirà pràcticament la meitat dels 150.000 euros que gestiona el Consell de Districte a fer inversions i arranjaments pel barri. D'aquesta forma, Les Planes es converteix en el primer districte que, d'una forma consensuada i participativa, comença a gestionar els recursos que l'Ajuntament ha destinat, aquest any per primera vegada, als consells perquè puguin deciidir-ne l'ús.

Les inversions s'han decidit gràcies a la feina d'un grup de treball on les associacions de veïns han debatut i consensuat les inversions més urgents pel barri. Les propostes han rebut el vist-i-plau del Consell de Districte i ara s'hauran d'autoritzar en junta de govern de l'Ajuntament.

Entre les actuacions que s'han aprovat, amb un cost aproximat de 80.000 euros, hi ha la pavimentació de dos carrers, la instal·lació d'un semàfor a Can Borrull, la construcció d'un parc al carrer del Pi i la instal·lació de fonts a dues places del districte.

El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, ha posat d'exemple la feina del grup de treball, que ha demostrat que si es fa bé la feina, els Consells de Districte poden decidir com es fan les inversions del barri.

Xavier Cortés

Es demostra que quan els grups de treball fan bé a la seva feina, s'arriba a consens i els Consells poden aprovar les despeses que ells mateixos prioritzen


Recordem que aquest any, per primera vegada, l'equip de govern ha assignat 150.000 euros a cada districte perquè els veïns puguin prioritzar les inversions. Fins ara, però, l'ús d'aquests diners estava encallat perquè cap districte havia arribat a acords per fer les inversions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.