Comencen les obres de reparació de la depuradora de Can Borrull


  • Comparteix:

Una avaria ha provocat males olors a la riera de Vallvidrera

Una avaria ha provocat males olors a la riera de Vallvidrera

Demà començaran les obres de reparació de la depuradora de Can Borrull, que des de gener ha estat funcionant amb deficiències. L'avaria ha provocat que s'aboquessin residus a la riera de Vallvidrera, provocant pudors i molèsties pels veïns.

L'arranjament d'aquesta avaria, que anirà a càrrec de l'empresa concessionària, s'ha endarrerit fins que l'Agència Catalana de l'Aigua no ha donat el vist-i-plau a les reparacions. Durant el Consell de Districte de Les Planes, el regidor de descentralització, Xavier Cortés, ha anunciat que, per fi, les obres ja tenen data d'inici:

Xavier Cortés

Després d'aconseguir els permissos necessaris, el dia 28 es començarà l'arranjament de la depuradora, que tantes molèsties ha provocat als veïns


Les obres consistiran en la reparació d'una esquerda en un dels estancs que impedia que el procés biològic de depuració de residus funcionés correctament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.