Les pilones mòbils comencen a funcionar a l'entorn dels Quatre Cantons i Pere San


  • Comparteix:

Només els veïns podran accedir amb cotxe a aquests carrers

Només els veïns podran accedir amb cotxe a aquests carrers

A partir d'avui, les persones que vagin amb cotxe ja no podran accedir a la zona dels Quatre Cantons, carrer Major, Endavallada i plaça Pere San. Aquest és l'objectiu del sistema de pilones mòbils que ja ha entrat en funcionament en aquesta zona i que només es desactiva amb les targes d'accés que tenen els veïns d'aquests carrers.

Tot i que les pilones havien d'haver entrat en funcionament el passat dimercres, la fase de provatura del sistema i un petit incendi en una caixa de registre de llum al carrer Santiago Rusiñol ha obligat a retrassar uns dies la posada en marxa del sistema. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Teníem previst començar el dia 21 però hi havia el període de proves i, a més, va haver-hi un petit incendient al carrer Santiago Rusiñol i vam creure convenient no començar.


A partir d'avui però, només els veïns que tinguin la tarjeta magnètica que permet desactivar el sistema podran accedir amb els seus vehicles dins aquest sector, mentre que els comerciants podran fer-ho durant un temps limitat de càrrega i descàrrega. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol garantir que, en els carrers de vianants, tinguin realment prioritat les persones i només puguin passar-hi els vehicles que estiguin autoritzats.

Recordem que el sistema de pilones mòbils per limitar el pas de vehicles als carrers de vianants va començar a funcionar a un primer sector a mitjans del passat desembre, i l'objectiu és que en el termini d'un any aquest sistema funcioni a tota la zona de vianants del centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.