Correus es trasllada provisionalment al carrer Valldoreix per les obres a la seu de Can Mora


  • Comparteix:

La nova seu estarà al carrer Valldoreix

La nova seu estarà al carrer Valldoreix

L'oficina principal de Correus, situada a la rambla de Can Mora, té previst traslladar-se de manera provisional a uns nous locals del carrer Valldoreix per permetre la rehabilitació de la planta baixa i el primer pis de l'edifici. La nova seu estarà, provisionalment, a l'Edifici Birbe, al número 21 del carrer Valldoreix.

Per poder remodelar l'edifici de la Rambla de Can Mora, Correus es trasllada a l'edifici Birbe del carrer Valldoreix, un cop la urbanització d'aquest carrer ja està pràcticament enllestida. Correus va comprar part de l'edifici de la Rambla de Can Mora per 600.000 euros, i, a més, inverteix 1,2 milions d'euros en el condicionament del nou espai per continuar atenent els usuaris en les millors condicions. La necessitat del trasllat l'explica Mercè Conesa, tinent d'alcalde de Territori.

Mercè Conesa

Les obres i els serveis als usuaris són incompatibles, i per això s'ha decidit traslladar de manera provisional la seu de Correus


L'Oficina de Sant Cugat ha rebutjat fer declaracions sobre la data d'acabament de les obres al nou edifici de la rambla de Can Mora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.