Neix una nova associació de veïns a Mira-sol, amb l'objectiu de defensar les famílies i els joves


  • Comparteix:

L'entitat vol integrar-se al consell de districte

L'entitat vol integrar-se al consell de districte

Mira-sol compta amb una nova associació de veïns, que neix amb l'objectiu de potenciar el barri pel jovent i els més petits. L'associació compta de moment amb unes 25 famílies incscrites i espera formar part del Consell de Districte un cop acabades les vacances d'estiu.

La nova associació de veïns de Mira-sol vol centrar les seves reivindicacions en la defensa dels adolescents i els infants, i aconseguir que les inversions de l'Ajuntament en el districte vagin també cap a aquest col·lectiu. Ho explica la presidenta de la nova associació, Mònica Salvador.

Mònica Salvador

L'associació s'ha creat per defensar el jovent i els més petits, ja que creiem que, fins ara, les associacions existents no es dedicaven gaire a aquest col·lectiu


Segons Salvador, les caracterísiques demogràfiques de Mira-sol, amb molts matrimonis joves i molts nens petits, fan necessària aquesta nova associació, que ja ha demanat formar part del consell de districte de Mira-sol. Aquestes dates, però, no acompanyen, i estan a l'espera de reunir-se amb el regidor de Descentralització, Xavier Cortès, després de les vacances d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.