Recoder es felicita per la sentència que dóna la raó a l'equip de govern en l'adjudicació a UBAE del Fitness


  • Comparteix:

L'alcalde diu que el TSJC desmenteix les crítiques de l'oposició

L'alcalde diu que el TSJC desmenteix les crítiques de l'oposició

L'alcalde, Lluís Recoder, ha rebut amb satisfacció la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que dóna la raó a l'equip de govern en l'adjudicació a l'empresa UBAE de l'explotació del Fitness de la Rambla del Celler. El tribunal ha desestimat el recurs presentat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), ja que considera que aquesta entitat, que també es va presentar al concurs, no reunia les condicions tècniques per participar en la licitació.

Lluís Recoder s'ha felicitat per la sentència del TSJC, que demostra que l'adjudicació de la construcció i explotació del Fitness de la Rambla del Celler es va fer de forma correcta.

Segons l'alcalde, la sentència que desestima el recurs presentat per UFEC és 'clara i contundent', i posa de relleu que la postura dels grups de l'oposició, que en aquell moment van criticar l'adjudicació a UBAE, estaven equivocades.

Lluís Recoder

La sentència és molt contundent i no deixa lloc a dubtes. Totes les qüestions que va plantejar l'oposició, dient que s'havia d'adjudicar a UFEC, queden desmentides.


La sentència, amb data de 13 de juliol, desestima el recurs presentat per UFEC contra l'Ajuntament i l'empresa Col·lectiu Fitness SL (UBAE), ja que constata que aquesta entitat 'no té capacitat d'obrar en l'extensió normativa i estatutària' per participar en la licitació impugnada. A més, el tribunal diu que no resulta acreditada la solvència tècnica d'UFEC en els contractes de construcció.

Per la seva banda, l'alcalde considera que la sentència dóna la raó a l'equip de govern, que sempre ha defensat l'adjudicació a UBAE. Entre d'altres coses, perquè la proposta d'UFEC significava que els usuaris havien de pagar el doble per utilitzar les instal·lacions del Fitness.

Lluís Recoder

La proposta d'UFEC, desestimada per l'Ajuntament i ara pel TSJC, significava que els ciutadans havien de pagar el doble del que paguen ara.


Recordem que el Complex Esportiu de la Rambla del Celler, amb el nou fitness, el nou pavelló i la remodelació dels antics, es va inaugurar el 21 d'octubre de l'any passat. Pel que fa al Fitness, l'obra va suposar una inversió de més de 4 milions i mig d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.