El PP de Sant Cugat decidirà al setembre si participa a l'ofrena floral de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Els populars diuen que la decisió final no dependrà de la postura de la direcció

Els populars diuen que la decisió final no dependrà de la postura de la direcció

La secció local del Partit Popular decidirà a principis de setembre si participarà en la tradicional ofrena floral de l'Onze de Setembre davant del monument a Rafael Casanovas. Després que la direcció del PP de Catalunya hagi posat en dubte la seva participació als actes de Barcelona per evitar incidents, els populars de Sant Cugat han posposat la decisió, tot i que han afirmat que la seva postura serà autònoma i no dependrà de la decisió que prengui la direcció del partit.

Tradicionalment, els membres del Partit Popular de Sant Cugat fan un doble ofrena per celebrar l'Onze de Setembre. D'una banda, se sumen a l'acte del PP de Catalunya a Barcelona, i posteriorment participen a Sant Cugat, primer en l'homenatge institucional de l'Ajuntament i després com a grup polític.

Des del grup popular de Sant Cugat entenen la possibilitat que el Partit Popular de Catalunya pugui no participar en la ofrena floral de l'Onze de Setembre a Barcelona, però afirmen que la decisió a Sant Cugat encara no està presa. Escoltem Alfredo Bergua, regidor del PP santcugatenc.

Alfredo Bergua

Si el PPC ha decidit no fer l'ofrena, ho entenem, perquè els han llençat objectes i els han insultat. A Sant Cugat, si bé també hi ha hagut incidents per part de les joventuts d'un partit, no són comparables amb els de Barcelona i la decisió encara no està presa.


Segons Bergua, la decisió que prengui la secció local del partit no estarà supeditada a la posició del PP de Catalunya, tot i que els populars locals consultaran a la direcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.