El canvi de lloc d'alguns contenidors és, per Recasens, la causa de l'acumulació d'escombraries


  • Comparteix:

L'alcalde accidental creu que aquest estiu ha marxat menys gent i hi ha més brossa

L'alcalde accidental creu que aquest estiu ha marxat menys gent i hi ha més brossa

L'equip de govern atribueix l'acumulació d'escombraries que en les últimes setmanes ha afectat alguns sectors de la ciutat al canvi en la ubicació d'alguns contenidors i al fet que, aquest any, menys santcugatencs han marxat de vacances, la qual cosa ha incrementat el volum de deixalles. L'alcalde accidental, Joan Recasens, ha negat que hi hagi deficiències en el servei per part de la concessionària, TMA-Grupo Sánchez, i ha demanat la col·laboració dels ciutadans per reduir la producció de brossa i facilitar la seva recollida.

L'acumulació de brossa que en els darrers dies ha col·lapsat els contenidors d'algunes zones de la ciutat, com l'Eixample Sud i part dels districtes, respon segons l'Ajuntament a dues causes. La primera és el canvi de localització de diversos contenidors, a causa del nou sistema de recollida d'escombraries que s'ha acabat d'implementar.

La segona causa, segons el consistori, és el fet que enguany han marxat de vacances menys santcugatencs, la qual cosa ha incrementat el volum de brossa acumulada. L'alcalde accidental, Joan Recasens, ha negat que el problema sigui conseqüència de la disminució de personal de l'empresa de recollida d'escombraries TMA-Grupo Sánchez durant els mesos d'estiu.

Joan Recasens

La culpa la tenen el canvi de lloc d'una sèrie de contenidors i el fet que hagi marxat menys gent de vacances.


Recasens ha fet una crida a la població perquè utilitzi correctament els contenidors i, en el cas que sigui necessari, no dubti en fer servir la deixalleria. Especialment es recomana el seu ús per aquells residus que, pel seu gran tamany, poden dificultar el servei d'escombraries ordinari.

Recordem que des del passat mes de juliol l'empresa concessionària del servei, TMA-Grupo Sánchez, utilitza un innovador sistema de recollida d'escombraries que funciona amb camions de càrrega lateral a la dreta, que permeten fer una recollida de brossa més ràpida. La capacitat del contenidors ha passat, a més, de 1.100 a 3.200 litres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.