Tercera edició de l'estand de gossos abandonats


  • Comparteix:

L'objectiu de la iniciativa és buscar casa per aquests animals i informar sobre els deures dels propietaris

L'objectiu de la iniciativa és buscar casa per aquests animals i informar sobre els deures dels propietaris

L'Ajuntament instal·la aquest cap de setmana, per tercera vegada, un estand de gossos abadonats a la plaça d'Octavià. L'objectiu de la iniciativa és donar en adopció els animals recollits a la via pública i recordar les obligacions que tenen els propietaris.

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament repeteix per tercera vegada la iniciativa que va començar dins del programa d'actes de la 'Quinzena de Tinença Responsable d'Animals' del desembre passat. En les dues instal·lacions anteriors de la carpa de gossos abandonats, es van donar 13 en adopció. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, explica que el consistori ha decidit tornar a organitzar l'estand per l'èxit d'edicions anteriors i per l'augment d'abandonaments durant l'estiu.

Eduard Pomar

"Cal identificar el gos amb el xip i vacunar-lo si es vol adoptar l'animal"


L'estand donarà en adopció els gossos recollits a la via pública. L'organització informarà els santcugantecs que desitgin adoptar un gos sobre les obligacions que comporta tenir un animal de companyia a casa. Eduard Pomar afirma que col·locar el xip identificatiu al gos i vacunar-lo són requisits imprescindibles per quedar-se amb l'animal.

Eduard Pomar

"L'èxit d'edicons anteriors i l'augment de gossos abandonats a l'estiu ens han fet organitzar l'estand per tercera vegada"


La instal·lació d'un estand amb gossos abandonats és una de les actuacions que impulsa l'Ajuntament per acomplir l'obligació de no sacrificar els animals recollits a la via pública que tindran els consistoris a partir del 2007 .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.