La 'Família @rrova' mostra als ciutadans els serveis municipals que són accessibles per Internet


  • Comparteix:

El butlletí municipal es distribueix per correu electrònic des de la Festa Major

El butlletí municipal es distribueix per correu electrònic des de la Festa Major

L'Ajuntament ha presentat en societat la 'Família @rrova', un projecte per apropar la ciutadania a l'ús de les noves tecnologies i divulgar els serveis municipals que són accessibles a través d'Internet. Aquesta iniciativa se suma al butlletí electrònic municipal, que des de la Festa Major es distribueix per correu electrònic a tots els ciutadans que ho sol·licitin.

La 'Família @rrova' ja és una realitat. Els seus sis membres tenen com a missió apropar, de forma divertida, les noves tecnologies a aquells segments de població que no estan acostumats a utilitzar-les. A més, aquesta família de ficció, que es començarà a fer famosa a través del butlletí municipal i la web de l'Ajuntament, explicarà a la ciutadania tots els serveis municipals que són accessibles, d'una forma ràpida i senzilla, a través de la xarxa. Així ho ha explicat la regidora de Comunicació, Marta Subirà.

Marta Subirà

Utilitzem la Família @rrova per explicar a la ciutadania tots els serveis municipals que es poden fer a través de les noves tecnologies.


La 'Família @rrova' s'inclou dins del Pla Connecta't@SantCugat, que té com a objectiu potenciar l'ús de les noves tecnologies. El pla també inclou la difusió a través del correu electrònic del butlletí municipal, que es va iniciar durant la passada Festa Major i del qual ja s'han fet tres edicions. La periodicitat d'aquest butlletí electrònic és quinzenal.

Amb tots aquests projectes, es vol minimitzar l'anomenada 'fractura digital' i evitar que un sector de la població quedi exclòs de l'era de la informació. Ho diu l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Correm el perill que una part de la població quedi al marge de les noves tecnologies. Per evitar-ho, des de l'administració hem de dedicar-hi recursos.


Un altre dels projectes del Pla Connecta't@SantCugat pretén potenciar l'ús dels telèfons mòbils per rebre informació municipal. Fins ara, s'ha experimentat aquest mitjà de comunicació per informar de les preinscripcions a les escoles bressols i, recentment, també de la programació del Teatre Auditori. En el futur, s'està estudiant ampliar els serveis i enviar missatges curts informant dels terminis per sol·licitar habitatges de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.