El 'Punt Verd' de Can Magí estarà enllestit a finals d'any


  • Comparteix:

Un cop acabades les obres, es convocarà el concurs públic per adjudicar la gestió

Un cop acabades les obres, es convocarà el concurs públic per adjudicar la gestió

La construcció del 'Punt Verd' del barri de Can Magí estarà enllestida a finals d'any. Aquest equipament es troba ara a la fase de construcció dels accessos i les vies de circulació. Una vegada finalitzat l'edifici central, s'anunciarà la convocatòria del concurs públic per adjudicar la gestió de les instal·lacions.

L'equip de govern té previst que les obres de construcció del 'Punt Verd' acabin a finals d'any, dins dels terminis que s'havien establert a l'inici del projecte. Fins ara, resten per construir els accessos i les vies de circulació de la planta ubicada al barri de Can Magí.

Una vegada s'hagi acabat la construcció, s'anunciarà la convocatòria del concurs públic per adjudicar la gestió de les noves instal·lacions. Segons el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, s'espera que la posada en marxa de la nova deixalleria arribi de seguida que l'edifici central estigui acabat.

Joan Recasens

Nosaltres treballem amb l'objectiu de posar-la en funcionament entre finals d'aquest any i primers de l'any que ve.


El 'Punt Verd' està pensat per integrar-se plenament amb l'entorn i comptarà amb una zona ajardinada. A més, tindrà un dipòsit d'aigües pluvials que serviran pel reg. Recordem que el projecte està valorat en 610.000 euros i que compta amb una subvenció dels fons FEDER de la UE, que permetrà costejar el 80% del cost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.