L'Ajuntament demana participar en diversos projecte de foment de l'ocupació i creació d'empreses

Municipal

Publicat el 22/set/04 per Miquel Herrada

L'Ajuntament ha sol·licitat participar en diversos projectes de foment de l'ocupació i d'ajut a la creació de noves empreses, emmarcats dins la iniciativa europea Equal. El ple ha aprovat per unanimitat donar suport a aquests projectes, presentats per l'Àrea de Polítiques Socials i Joventut.

El ple ha ratificat donar suport al programa IMPAC-TEM Vallès, inscrit dins del Pacte per l'Ocupació del Vallès Occidental i de la iniciativa europea Equal. Els objectius d'aquest projecte són afavorir la cooperació entre empreses, oferir formació als treballadors i fomentar la igualtat entre homes i dones. Ho explica el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

Està dins del Pacte per l'Ocupació del Vallès Occidental i vol afavorir la cooperació entre empreses, i sobre tot a les microempreses que tenen més dificultats.


A més, l'Ajuntament ha sol·licitat integrar-se com a soci actiu en el projecte SICE, que té una durada de quatre anys i pretén facilitar la capacitat emprenedora de les dones empresàries. Toni Ramon.

Toni Ramon

És un programa dirigit a la dona emprenedora. Vol fomentar el paper de la dona a l'empresa i la seva competitivitat.


D'altra banda, l'Ajuntament també sol·licitarà participar com a entitat assessora en el Programa d'Autoempresa de la Generalitat. Recordem que des de l'any 1994, l'Ajuntament ha realitzat accions d'orientació, informació, formació i assessorament d'emprenedors.