La nova seu d'Hisenda estarà enllestida en dos anys, segons el delegat del govern central


  • Comparteix:

La futura seu de la delegació d'Hisenda a Sant Cugat estarà enllestida d'aquí a dos anys, tot i que encara no s'hagin iniciat les obres. Així ho ha assegurat el delegat del govern central a Catalunya, Joan Rangel, durant una visita a la nostra ciutat.

Les obres de construcció de la nova seu de la Delegació d'Hisenda s'iniciaran d'aquí a poc temps, en uns terrenys cedits per l'Ajuntament a la zona de Vullpalleres, i s'espera que acabin en dos anys. Així ho ha afirmat el delegat del govern central a Catalunya , Joan Rangel, durant una visita a la nostra ciutat.

Joan Rangel

Les obres han de començar molt aviat, si no tinc mal entès. En tot cas espero que no ocasionin molta molèstia als veïns i que estiguin acabades en dos anys.


Rangel ha visitat Sant Cugat per conèixer 'in situ' l'estat de diferents projectes de la nostra ciutat que depenen de l'administració central, com ara la remodelació del Celler Cooperatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.