La Colònia Montserrat inaugura la plaça Hortet Solé, totalment renovada


  • Comparteix:

Una festa popular ha servit per recuperar l'espai per al poble

Una festa popular ha servit per recuperar l'espai per al poble

La Colònia Montserrat ha viscut aquest diumenge una jornada de celebració al voltant de la renovada plaça Hortet Solé. Unes 150 persones han participat a la festa, organitzada per l'EMD, i on hi ha hagut música i una butifarrada.

La celebració de l'arranjament de la plaça Hortet Solé, a la Colònia Montserrat, ha reunit a veïns i membres del govern local de Valldoreix diumenge al matí.

Joaquim Teixidó, president de l'Associació de Veïns de la Colònia Montserrat, s'ha mostrat molt satisfet pel resultats dels treballs de remodelació.

Joaquim Teixidó

És un acte emotiu perquè aquest barri comenci a recuperar una mica el pols i la vida que s'havia quedat una mica mort. El fet que l'Ajuntament es preocupi per la ciutat especial que té la Colònia és ja un motiu d'orgull per nosaltres


La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha destacat que aquest acte ha de servir per apromixar els membres del govern local i els seus veïns.

Montserrat Turu

Aprofitem aquest acte per aproximar-nos a la gent de la colònia. És una manera de generar una certa cohesió social i una trobada entre els membres del govern local i la seva gent


L'arranjament de la plaça Hortet Solé, que es trobava en molt males condicions, ha de servir per començar a solucionar alguns dels problemes que té la Colònia i que, segons l'EMD, ha estat una mica abandonada en comparació amb les actuacions fetes al centre de Valldoreix. Per ara, s'han solucionat els problemes amb el transport públic i amb el risc d'incendis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.