Aproven el projecte d'urbanització dels carrers de La Serreta, a La Floresta


  • Comparteix:

Les associacions de veïns ho veuen amb bons ulls, tot i que qüestionen l'incompliment del calendari

Les associacions de veïns ho veuen amb bons ulls, tot i que qüestionen l'incompliment del calendari

L'equip de govern ha aprovat el projecte tècnic definitiu per urbanitzar el sector de La Serreta, a La Floresta. Les associacions de veïns del districte s'han felicitat per la decisió, tot i que algunes entitats veïnals han demanat explicacions sobre l'incompliment del calendari d'urbanització inicialment previst.

La Junta de Govern va aprovar, el 20 d'octubre passat, el projecte tècnic definitiu per urbanitzar els carrers de l'anomenat sector 7, al barri florestà de La Bòbila-La Serreta. Amb aquesta actuació, s'ha completat la primera fase de l'expedient. Ara només manca aprovar l'expedient de contribucions especials, amb les que s'haurà de finançar una part del projecte, tot i que una part del cost de la urbanització afecta a l'àmbit competencial de l'EMD de Valldoreix.

El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, explica en quin punt està actualment el projecte.

Xavier Cortés

La Junta de Govern va aprovar el projecte tècnic definitiu per urbanitzar el sector 7. Ara falta la seva publicació oficial i aprovar l'expedient de contribucions especials.


Les associacions de veïns de La Floresta han rebut amb molta satisfacció l'aprovació del projecte d'urbanització. Escoltem el portaveu de l'Associació de Veïns de La Serreta, Jordi Cuesta.

Jordi Cuesta

Estem satisfets per l'aprovació del projecte. És bo pel conjunt de La Floresta, i ens solidaritzem amb els altres sectors que encara tenen pendent la urbanització.


Malgrat tot, algunes associacions de veïns lamenten que l'equip de govern hagi decidit, unilateralment, començar a urbanitzar La Serreta abans que altres sectors de La Floresta que, segons el calendari previst, havien de començar-se abans. Escoltem el portaveu de l'Associació de Veïns de La Floresta, Oriol Ribera.

Oriol Ribera

Demanem explicacions de perquè han incomplert de forma unilateral el calendari d'urbanització. Altres sectors de La Floresta estaven a l'expectativa.


De la seva banda, PSC i ICV s'han felicitat per l'aprovació d'aquest projecte d'urbanització, però han denunciat també l'incompliment del calendari per part de l'equip de govern. El representant socialista al Consell de districte de La Floresta, Joan Carrasco, ha manifestat que els pressupostos del 2004 només contemplen el 20% del projecte d'urbanització de La Serreta, i ha assegurat que per aprovar la resta de projectes s'haurà de fer una correcció a l'alça de costos, ja que alguns d'ells porten un retard de dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.