La FAV planteja mobilitzacions en contra de l'increment de l'IBI


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Sant Cugat no descarta organitzar mobilitzacions per protestar contra l'increment de la pressió fiscal previst per l'any vinent. La FAV s'ha mostra preocupada per la pujada de l'IBI d'un 7,8%, especialment després del fort increment del 14% que hi va haver l'any 2004.

La FAV de Sant Cugat ha mostrat la seva preocupació per les dificultats que haurà d'afrontar el contribuent santcugatenc després de la pujada de l'IBI en un 7,8% enguany, que s'afegeix a l'augment del 14% que ja hi va haver pel 2004. A més, els veïns estan a l'espera del que pugui passar amb la reimplantació de la taxa de residus i de la revisió cadastral del 2005.

El president de la FAV, Manel Sánchez, s'ha mostrat disposat a fer les mobilitzacions que calgui per tal que les famílies no hagin de patir econòmicament tant com la FAV preveu. Escoltem Manel Sánchez.

Manel Sánchez

Nosaltres estem disposats a fer mobilitzacions si és necessari. Es preveuen unes pujades que poden portar molta precarietat a les famílies.


Pel que fa a la possible reimplantació de la taxa de residus, des de la FAV han volgut remarcar que esperen que els partits polítics siguin coherents amb el que van manifestar fa dos anys i que no es torni a implantar. En qualsevol cas, la FAV ja ha avançat que s'hi oposarà totalment.

D'altra banda, i relacionat amb els greus accidents de trànsit ocorreguts fa dues setmanes, des de la FAV han manifestat la seva indignació per la manca de mitjans de que disposa Sant Cugat pel que fa al servei d'ambulàncies.

Manel Sánchez ha incidit especialment en la gran quantitat de temps que han necessitat les ambulàncies per arribar a socórrer els accidentats. L'escoltem.

Manel Sánchez

És vergonyós el tema de la tardança de les ambulàncies la darrera setmana. Per llei haurien de trigar uns vint minuts i la que menys va estar-s'hi mitja hora per arribar.


A més, Sánchez s'ha sumat a la reivindicació d'una ambulància medicalitzada a la zona de Sant Sugat i Rubí. Una zona de moltíssims habitants que, segons la FAV, no hauria d'esperar que en vingués una de Terrassa, com passa actualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.