Sant Cugat inicia les festes nadalenques amb la tradicional encesa de l'enllumenat


  • Comparteix:

L'alcalde ha estat l'encarregat d'encendre els llums de Nadal a l'avinguda Cerdanyola

L'alcalde ha estat l'encarregat d'encendre els llums de Nadal a l'avinguda Cerdanyola

Més de 350.000 microbombetes de baix consum il·luminen ja els carrers de Sant Cugat distribuïdes en cortines lluminoses, xarxes al voltant dels arbres o els tradicionals missatges nadalencs. L'encesa de llums s'ha fet enguany a la confluència de l'avinguda Cerdanyola i el carrer Montserrat i ha anat a càrrec de l'alcalde, Lluís Recoder.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha encès aquest divendres els llums de Nadal del municipi en el tradicional acte que se celebra cada any per il·luminar els carrers de la ciutat. Enguany l'acte s'ha fet a l'encreuament de l'avinguda Cerdanyola amb el carrer Montserrat, a petició de l'associació de comerciants de la zona.

Recoder ha volgut destacar que les més de 350.000 microbombetes que fan possible l'enllumenat són de baix consum, en consonància amb la sensibilitat que volen pel Sant Cugat del present i del futur. Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Tenim 350.000 bombetes de baix consum que ens permet tenir un Sant Cugat amb una il·luminació que fa festa i amb una despesa elèctrica baixa.


D'altra banda, el president de l'Associació de Comerciants del barri del Monestir, Josep Lluís Galvany, ha agraït que l'encesa es fes al seu barri ja que ha estat una petició expressa dels comerciants per celebrar la recent formació de l'entitat. Escoltem Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Com hem estat la darrera associació en formar, hem demanat a l'alcalde de fer-ho aquí i ha acceptat


Recordem que les llums estaran enceses només entre les 6 de la tarda i les 11 de la nit per estalviar energia, a excepció de la nit i el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve, Cap d'Any i el dia de Reis, que estaran enceses fins les dues de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.