L'accés al carrer Villà des de Safareigs estarà tallat al trànsit durant tres dies per unes obres


  • Comparteix:

L'accés al carrer Villà des del carrer Safareigs quedarà tallat al trànsit a partir d'aquest dimarts i fins dijous a causa d'unes obres de repavimentació. Aquest tall de trànsit no afectarà als vehicles que circulin en direcció al passeig Valldoreix i a la rotonda del passeig Olabarria.

Els propers dies 21, 22 i 23 de desembre, la brigada municipal realitzarà obres de repavimentació, sanejament de la calçada, i reparació de les reixes i tapes de clavegueram del carrer Safareigs. Per aquest motiu, el trànsit pel carrer Safareigs, en direcció al carrer Villà, romandrà tallat.

Les obres no afectaran el trànsit en direcció al passeig Valldoreix i a la rotonda del passeig Olabarria, per la qual cosa no es modificarà l’itinerari dels autobusos urbans.

Els vehicles que des del passeig Olabarria vulguin accedir al carrer Villà o al carrer Àngel Guimerà ho podran fer a través del nou túnel que passa per sota de la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.